Sales Manager New Business Metaal

Ondernemende sales professional

Ben jij een commerciële en zelfstandige persoonlijkheid die lange termijn relaties in de metaal branche weet op te bouwen? SixPointTwo is een toeleverancier van op plaatwerk gebaseerde half- en eindproducten in kleine tot middelgrote series. Het productiebedrijf van SixPointTwo is gevestigd in Tsjechië waarbij het verkoopkantoor is gevestigd in Weert. SixPointTwo is een gezond, dynamisch en groeiend bedrijf en is onderdeel van een groep bedrijven in verschillende sectoren. Binnen SixPointTwo heerst een familiaire sfeer met een ondernemende en resultaatgerichte cultuur.

Om de groei van SixPointTwo verder vorm te geven SixPointTwo op zoek naar een ervaren ondernemende sales professional die met veel vrijheid de juiste klanten weet te binden.

Wat ga je doen

Als Sales Manager ben je veel onderweg en ben je gefocust op het binnenhalen van nieuwe klanten. Je helpt deze klanten met het oplossen van hun vraagstukken op het gebied van metaal plaatwerk. Je adviseert de meest uiteenlopende opdrachtgevers over de toegevoegde waarde van SixPointTwo in het fabriceren van plaatwerk producten. Het is jouw taak om nieuwe klanten middels het verkopen van onze unique selling points toe te voegen aan onze tevreden groep van opdrachtgevers. Je werkt veel samen met engineers en de binnendienst. Samen zorgen jullie ervoor dat de doelstellingen worden behaald. Op een klantgerichte wijze bouw je aan een duurzame relatie om uiteindelijk een bijdrage te leveren aan de kwalitatieve groei van de SixPointTwo.

Er heerst een ondernemende en familiare sfeer en krijg je alle middelen en vrijheid aangereikt om succesvol te functioneren. Als sales manager ben je veel bij klanten waarbij jij je ogen en oren open houdt om in te spelen op de wensen en behoeften van de markt, maar spar je ook regelmatig met collega’s op kantoor te Weert. In deze functie werk je samen met en rapporteer je aan de CCO.

Wat maakt jou succesvol

• Ervaring in B2B sales in vergelijkbare branche
• Succesvol trackrecord in acquisitie en het managen en uitbouwen van relaties
• Empathisch vermogen en kunt schakelen tussen verschillende klantprofielen
• Kennis van metaalbewerking
• Proactief en resultaatgericht
• Je voelt je thuis in een hands-on organisatie met platte structuur
• Duidelijke en betrouwbare persoonlijkheid waar het team op kan bouwen

Wat bieden we

Een unieke kans om een commerciële sleutelrol te spelen binnen een succesvolle en groeiende organisatie. De juiste kandidaat wordt in de gelegenheid gesteld om zelf een zeer interessant  arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, denk hierbij onder andere aan pensioen, auto van de zaak en lucratieve bonusregeling! Enthousiast? Reageer dan snel.

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 000

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.
Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland