Services

Rond de processen plaatmetaalbewerking, poedercoating en assemblage heeft SixPointTwo alle services georganiseerd. Daardoor kunt u steeds kiezen uit een brede range van oplossingen en productietechnologieën. Met daarbij de zekerheden die u wenst. Of u nu enkele stuks of middelgrote series bij SixPointTwo onderbrengt, wij staan garant voor kwaliteit, korte doorlooptijden, kostenefficiency en just-in-time levering.

Up-to-date in kennis, vakmanschap en apparatuur

Het vertrekpunt is de vraag die u bij ons neerlegt. Wij denken graag mee over de beste oplossing. Onze technici kunnen u bijvoorbeeld adviseren over de productietechniek die qua efficiency en kwaliteit het optimale resultaat oplevert. Ook kunnen zij bijdragen aan het optimaliseren van het productontwerp (co-engineering), wat problemen in het productieproces voorkomt. Voor de processen poedercoating en assemblage beschikken we over goed opgeleide, gemotiveerde vakmensen. Zij hebben state-of-the-art machines tot hun beschikking. Waar nodig werken we samen met betrouwbare externe partners. Alle processen worden gemonitord en gecontroleerd met een geavanceerd, geïntegreerd ERP-systeem.

Logistieke services

SixPointTwo is vertrouwd met complexe supply chains. Met onze logistieke services sluiten we naadloos aan op de processen van opdrachtgevers. Zeven dagen in de week worden onze klanten beleverd. We leveren snel en op maat (just-in-time), geheel volgens uw wensen.

Producten verpakken in de juiste materialen volgens de door u verstrekte specificaties? Warehousing en op afroep uitleveren? Leveringen volgens Kanban-principes? Componenten met de bijbehorende meetrapporten? Het is maar een greep uit de mogelijkheden. We voldoen graag aan specifieke wensen. Niet voor niets staan we bekend om onze ‘passion to serve’!

Our passion to serve

SixPointTwo is gespecialiseerd in plaatmetaalbewerking, poedercoating en assemblage en onderscheidt zich door ‘a passion to serve’. Dit maakt ons tot de totaalleverancier van metalen componenten die optimaal aansluit bij de wensen van de klant. Zo verzorgen we in samenspraak met de klant co-engineering en bieden we logistieke oplossingen. Daarbij werken we volgens duidelijke afspraken. Vooraf weet u precies wat u van SixPointTwo mag verwachten én vervolgens maken wij uw verwachtingen waar.     

U bent verzekerd van:

– hoge betrouwbaarheid;
– hoge (stabiele) kwaliteit;
– hoogwaardige productie van stuks tot en met middelgrote series;
– partnership op basis van full service;
– een duurzame samenwerkingsrelatie;
– competitieve service
– a passion to serve.

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 000

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.
Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland