Poedercoating

De metalen componenten die SixPointTwo vervaardigt, krijgen een oppervlaktebehandeling die voor optimale bescherming zorgt. De meest toegepaste oppervlaktebehandeling is poedercoating. Een team van specialisten staat borg voor een perfecte afwerking.

Eigen specialisten

SixPointTwo heeft een geavanceerde poedercoatinglijn, waarin de coating zowel handmatig als door robots op de componenten wordt aangebracht. Hierbij wordt erop toegezien dat aan alle visuele en functionele vereisten voldaan. Van de voorbehandeling tot en met het uitharden in de oven: alle processtappen worden computergestuurd uitgevoerd. Onze specialisten bewaken het proces. Ze checken online of de coating goed hecht en of die de juiste dikte en glans heeft. Dankzij dit gecontroleerde proces bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Andere oppervlaktebehandelingen

Afhankelijk van het materiaal en uw voorkeur kunnen ook andere oppervlaktebehandelingen worden uitgevoerd. In samenwerking met betrouwbare partners kunnen we componenten bijvoorbeeld ook anodiseren, galvaniseren en verchromen. Welke oppervlaktebehandeling u ook kiest, we staan garant voor een optimale bescherming van uw componenten.

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 000

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.
Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland