Tillift voor verplaatsen van patiënten

Opdrachtgever: Indes, een creatief bureau dat innovatieve producten ontwikkelt voor klanten in de markten Medical Care, Human Care en E-mobility.

Project: De door Indes ontwikkelde tillift ondersteunt de verpleegkundige bij het verplaatsen van patiënten. De tillift is voorzien van een vijfde wiel dat door de verpleegkundige wordt aangedreven. Dankzij dit wiel wordt de tillast aanzienlijk verlicht. SixPointTwo vervaardigt het metalen basisframe van deze innovatieve tillift. Een uitdagende opdracht waarbij we binnen minimale toleranties blijven en aan specifieke decoratieve eisen voldoen.

Bagage handling vliegveld Oslo

Opdrachtgever: Vanderlande, een totaalleverancier van hoogwaardige logistieke oplossingen die onder andere bagage handling systems aan vliegvelden levert.

Project: Voor het vliegveld in Oslo leverde SixPointTwo een groot aantal componenten. We droegen bij aan de ontwikkeling van systemen voor het sorteren van koffers, de zogenoemde ‘chutes’. De opdrachtgever deed hiervoor de basisengineering. SixPointTwo droeg bij aan de optimalisering van het ontwerp (co-engineering). Na afstemming met opdrachtgever en eindklant verzorgde SixPointTwo ook de productie.

Bankconstructie voor Volkswagen Transporter

Opdrachtgever: Motexion, een bedrijf dat voor alle merken en modellen bestelauto’s accessoires ontwikkelt en produceert.

Project: SixPointTwo maakt de metalen constructie voor de bank van de dubbelcabine van de Volkswagen Transporter. De constructie is voor een deel door ons opnieuw geëngineerd. De buiselementen worden geproduceerd met behulp van een 3D buizenlaser. Het complete product wordt afgelast met een robot.

Elektrokasten

Opdrachtgever: een Nederlands ingenieursbureau.

Project: SixPointTwo ontwierp elektrokasten en produceert deze op maat in series van 10 of minder stuks. Nadat de kast is gelast, wordt hij gebeitst en voorzien van een poedercoating.

Fietsendrager

Opdrachtgever: Indes, een creatief bureau dat innovatieve producten ontwikkelt voor klanten in de markten Medical Care, Human Care en E-mobility.

Project: Indes ontwikkelde een innovatieve fietsendrager in opdracht van de Accell Groep. In continu overleg en intensieve samenwerking met SixPointTwo is het ontwerp doorontwikkeld, verbeterd en gereedgemaakt voor serieproductie. Hiervoor is een parallelle supply chain opgezet, waarbij een deel van de assemblage door SixPointTwo wordt verzorgd en een ander deel door sociale werkplaatsen in Nederland.

Inspectieluiken op maat

SixPointTwo heeft een eigen inspectieluik van aluminium ontwikkeld. Voor diverse opdrachtgevers maken we inspectieluiken op maat die maximaal 2 x 1,5 meter zijn. Het betreft altijd unieke stuks. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kunnen ze worden voorzien van veiligheidsroosters en/of hang- en sluitwerk. We vervaardigen ongeveer 300 inspectieluiken per jaar.   

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec

TELEFOON

+420 778 482 059

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland