Werken bij

Houd je van afwisselend en uitdagend werk? Wil je aan de slag in een modern bedrijf dat unieke loopbaankansen biedt? Dan zit je goed bij SixPointTwo! We zijn een dynamisch bedrijf met internationale klanten, zoals Amazon, DHL en Volkswagen. En we groeien flink door. Daarom zoeken we gemotiveerde mensen die voor kwaliteit gaan en met ons willen meegroeien.

Heb jij ‘a passion to serve’?

Klanten kennen en vertrouwen ons. Omdat zij van ons het beste verwachten, zoeken wij mensen met ‘a passion to serve’. Wil jij voor onze klanten het beste uit jezelf halen, dan ben je welkom bij SixPointTwo.

Groeien in een gezonde werkomgeving

Je ziet het meteen als je de vestiging in Humpolec binnenkomt: de werkomgeving is schoon en fris. Moderne machines en gereedschappen staan er tot je beschikking. SixPointTwo heeft één shift en kent dus geen ploegendiensten. Het werk is afwisselend (geen lange series!). In een informele sfeer werk je samen met prettige collega’s, die je ook regelmatig zult treffen bij ontspannende activiteiten van ons bedrijf. Ook heel belangrijk: je krijgt een uitstekend salaris inclusief onregelmatigheidstoeslag.

Stap in de internationale wereld van metaal

SixPointTwo wordt geleid door twee ambitieuze Nederlandse ondernemers met een passie voor metaal. SixPointTwo wil doorgroeien op de internationale markt en zoekt daarom nieuwe vakmannen en -vrouwen. Wil je je kennis en vaardigheden ontwikkelen? Wij ondersteunen je volledig. Zo vergoeden wij de kosten van cursussen en opleidingen en kun je deelnemen aan de Engelse les die wij organiseren.

Mannen en vrouwen hebben bij SixPointTwo gelijke kansen. Wie zich bewijst, kan doorgroeien naar een leidinggevende positie.

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec

TELEFOON

+420 778 482 059

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland