Medewerker verkoop binnendienst

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een medewerker(ster) verkoop binnendienst! Wij bieden je een afwisselende en flexibele baan met verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij een groeiende, dynamische organisatie. Het is een zeer gevarieerde baan waarin je met veel verschillende mensen en afdelingen contact hebt.

Bedrijfsprofiel

SixPointTwo is in 2009 opgericht door twee Nederlandse ondernemers die willen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt voor metalen halffabricaten. SixPointTwo produceert en organiseert de toelevering van complete functionele modules en plaatwerk onderdelen. Ons productiebedrijf is gevestigd in Humpolec, Tsjechië, en ons verkoopkantoor in Weert, Nederland. Wij streven er naar onze klanten te ont-zorgen en zoeken continue naar verbeteringen.

Wat wordt er dagelijks van een medewerker(ster) Verkoop Binnendienst verwacht?

Als medewerker(ster) Verkoop Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Dagelijks heb je telefonisch en via email contact met hen en fungeer je als vraagbaak voor informatie.

Je vervult een spilfunctie tussen onze klanten en het productiebedrijf. Ons productiebedrijf staat in Humpolec in Tsjechië daardoor ben je dagelijks in contact met je Tsjechische collega’s.

Je verwerkt de klantorders in ons ERP-systeem waarbij je rekening houdt met levertijden en de verzoeken van onze klanten. Je onderhoudt daartoe intensief contact met je collega’s van de afdeling verkoop en de afdeling inkoop.

Het is belangrijk dat je zeer nauwkeurig te werk gaat en de ordergegevens controleert ten behoeve van een juiste en tijdige levering en facturatie.

Bij afwijkende of speciale afspraken dien je te overleggen met de diverse afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, planning en productie.

Functie-eisen

Wat breng je mee om deze rol succesvol uit te voeren?

• HBO werk- en denkniveau
• Relevante ervaring in een administratief ondersteunende functie
• Commerciële en gedreven instelling, nauwkeurig, zelfstandig en kritischErvaring met ERP software
• Affiniteit met techniek is een pre
• Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Contractduur 12 maanden, bij goed functioneren wordt deze verlengt naar onbepaalde tijd.

Salaris: €1.800,00 – €2.400,00 per maand

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 001

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland