Commercial Backoffice

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een Commercial Backoffice! Wij bieden je een afwisselende en flexibele baan met verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij een groeiende, dynamische organisatie. Het is een zeer gevarieerde baan waarin je met veel verschillende mensen en afdelingen contact hebt.

Bedrijfsprofiel

SixPointTwo is een allround metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatwerk en module-manufacturing. Met behulp van een modern- en uitgebreid machinepark kunnen alle metalen plaatwerk producten worden geproduceerd. Tevens heeft SixPointTwo een eigen poeder coat straat en assemblage afdeling waardoor complete assy’s volledig in huis kunnen worden geproduceerd, gecoat en geassembleerd. Ons verkoopkantoor (10 FTE) is gelegen in Weert en de productie locatie (130 FTE) is in Humpolec (Tsjechië). Je bent werkzaam vanuit vestiging Weert. Naast een goed salaris en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid in een internationale omgeving. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer.

Wat wordt er dagelijks van een Commercial Backoffice?

Als Commercial Backoffice ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Dagelijks heb je telefonisch en via email contact met hen en fungeer je als vraagbaak voor informatie.

Je vervult een spilfunctie tussen onze klanten en het productiebedrijf. Ons productiebedrijf staat in Humpolec in Tsjechië daardoor ben je dagelijks in contact met je Tsjechische collega’s.

Je verwerkt de klantorders in ons ERP-systeem waarbij je rekening houdt met levertijden en de verzoeken van onze klanten. Je onderhoudt daartoe intensief contact met je collega’s van de afdeling verkoop en de afdeling inkoop.

Het is belangrijk dat je zeer nauwkeurig te werk gaat en de ordergegevens controleert ten behoeve van een juiste en tijdige levering en facturatie.

Bij afwijkende of speciale afspraken dien je te overleggen met de diverse afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, planning en productie.

Functie-eisen

Wat breng je mee om deze rol succesvol uit te voeren?

• HBO werk- en denkniveau
• Relevante ervaring in een administratief ondersteunende functie
• Commerciële en gedreven instelling, nauwkeurig, zelfstandig en kritischErvaring met ERP software
• Affiniteit met techniek is een pre
• Nederlands en Engels in woord en geschrift.
• Parttime of full time; contracturen 28 – 38 uur per week
• 25 vakantie dagen + 13 ATV dagen

Contractduur 12 maanden, bij goed functioneren wordt deze verlengt naar onbepaalde tijd.

Salaris: €1.800,00 – €2.400,00 per maand

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 000

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland