Calculator/ Werkvoorbereider NPI

(New Products Introduction)

Ben jij berekenend en voorbereid genoeg voor een functie als onze calculator & werkvoorbereider? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Je werkzaamheden

Als Calculator/ Werkvoorbereider ben je de link tussen verkoop en productie. Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor het calculeren van metalen plaatwerk onderdelen en samengestelde componenten van nieuwe producten (New Products Introduction) i.s.m. met de Sales managers. Hierbij wordt je bijgestaan door de kennis van je collega’s van de afdelingen inkoop en productie. Bij een opdracht neem je de werkvoorbereiding voor je rekening en stem je de doorlooptijd af met klant en productie. SixPointTwo heeft een breed klantenbestand, welke werkzaam zijn in diverse branches, waardoor je met een hoog diversiteit aan productontwerpen mag werken.
Vanuit je ervaring en vakkennis ben je tevens de technisch vraagbaak voor verkoop en productie. Aspecten die aan bod komen zijn: projectplanning, kostenbewaking, kwaliteit en rapportage.

Je profiel

Je hebt een MBO denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de metaalsector, waarbij plaatwerkspecialisatie een pre is. Je hebt ervaring met 3D tekenpakket. Ervaring met calculatie software is een pre. Daarnaast beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en goede communicatieve- en sociale vaardigheden. De beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is essentieel. Tenslotte ben je kostenbewust, praktisch, oplossingsgericht en allround ingesteld.

Ons aanbod

SixPointTwo is een allround metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatwerk en module-manufacturing. Met behulp van een modern- en uitgebreid machinepark kunnen alle metalen plaatwerk producten worden geproduceerd. Tevens heeft SixPointTwo een eigen poeder coat straat en assemblage afdeling waardoor complete assy’s volledig in huis kunnen worden geproduceerd, gecoat en geassembleerd. Ons verkoopkantoor (10 FTE) is gelegen in Weert en de productie locatie (130 FTE) is in Humpolec (Tsjechië). Je bent werkzaam vanuit vestiging Weert. Naast een goed salaris en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid in een internationale omgeving. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

• Pensioen
• Flexibele werkuren
• Vakantiegeld
• Werk vanuit huis mogelijkheden
• Vrijdagmiddagborrel
• Reiskostenvergoeding
• Personeelskorting
• Bedrijfstelefoon
• Budget voor professionele ontwikkeling
• 25 vakantie dagen + 13 ATV dagen
• Parttime of full time; contracturen 28 – 38 uur per week

Soort dienstverband: Fulltime 40 uur

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel?
Reageer dan snel en we ontvangen graag je cv en motivatie voor deze vacature!

CONTACT

Je kan ons alles vragen...

ADRES

Franklinstraat 3, 6003 DK Weert

TELEFOON

0495 727 000

EMAIL

info@sixpointtwo.eu

Lnářská 1825, 396 01 Humpolec
SixPointTwo | Nederland