Nederland en Tsjechië: the best of both worlds

Zaken doen? We spreken uw taal!

 

“Praat Nederlands met me”, zingt Kenny B in zijn nummer 1-hit Parijs. Want over belangrijke zaken kun je het beste in je moedertaal praten. Met iemand die precies begrijpt wat je bedoelt. Zo’n gesprekspartner is SixPointTwo. Daardoor kunt u als klant van SixPointTwo optimaal profiteren van ‘the best of both worlds’: de Nederlandse manier van productie en procesbeheersing én het Tsjechische arbeidsethos.

Een vruchtbare zakelijke relatie begint met goede communicatie. Ons verkoopkantoor in Weert (Nederland) speelt hierbij een centrale rol. Hier werken mensen met wie u in uw eigen taal kunt praten. Onze medewerkers spreken niet alleen Nederlands (hun moedertaal), maar ook nog eens vloeiend Duits en Engels.

Eén contactpersoon
Snel schakelen is voor al onze opdrachtgevers cruciaal. Daarom houden we de communicatielijnen kort. Vanaf de start heeft u als klant bij SixPointTwo te maken met één vaste contactpersoon. Deze vertaalt uw eisen en wensen naar de collega’s in Tsjechië. Ook belangrijk: uw contactpersoon staat direct in verbinding met het Nederlandse management in Tsjechië. Zo heeft u in elke fase van het project een direct aanspreekpunt: iemand die altijd up-to-date geïnformeerd is over uw project en bij wie u steeds terechtkunt.

Twee succesfactoren
SixPointTwo laat u profiteren van de voordelen van nearshoring. Dat is te danken aan twee succesfactoren: de Nederlandse aanpak (gestroomlijnde processen van voorbereiding tot en met uitvoering) én de Tsjechische werkethiek. Om met de eerste factor te beginnen: onze productielocatie is modern en in hoge mate geautomatiseerd. Vanzelfsprekend voldoen we aan de internationale standaarden ten aanzien van kwaliteitsmanagement, milieu, gezondheid en veiligheid. Onze werkprocessen zijn efficiënt georganiseerd en worden bovendien uitgevoerd door onze uitstekend opgeleide, Tsjechische medewerkers. Ze zijn zeer gemotiveerd en enorm betrokken. Dat is de tweede succesfactor: het arbeidsethos van onze mensen

Tastbare voordelen
Dankzij the best of both worlds profiteert u van kostenbesparing en uitzonderlijk korte doorlooptijden. Plus productkwaliteit als zekerheid: kwaliteit hebben we binnen onze organisatie namelijk optimaal geborgd. Wilt u daar meer over weten? Face to face en in uw moedertaal vertellen wij u graag dit voor uw bedrijf betekent. Bij deze nodigen wij u uit voor een goed gesprek …

 

Leave a comment